joeyy-lee-i8RHh4yB1us-unsplash (1).jpg

 

Jeg tilbyder NADA fempunkts-øreakupunktur i kombination med kropsterapi. NADA understøtter og øger på fineste vis effekten af de processer kropsterapien sætter i gang. Det har en beroligende og stabiliserende effekt bl.a. ved at regulere stresshormoner og berolige nervesystemet.

NADA er godt, hvis du bøvler med: 

  • søvnløshed

  • stress

  • angst

  • fysisk og psykisk uro og anspændthed

  • manglende koncentrationsevne

HVORFOR NADA MED KROPSTERAPI? 

NADA bruges i dag sammen med mange typer behandlinger i bl.a. kropsterapi og psykoterapi. Det blev udviklet i USA i et samarbejde mellem en amerikansk og en kinesisk læge i 1970'erne og viste hurtigt gode resultater i afvænningsbehandling. Herefter spredte brugen af NADA sig til bl.a. indsatser i katastrofeområder, chok-traumebehandling og psykiatrien. I dag bruges NADA også med succes til understøttende behandling af stress, uro og søvnløshed mm. 

 

Ørerne sprittes af, og jeg sætter fem ganske tynde, sterile engangsnåle i specifikke zonepunkter på hvert øre. Det giver et lille prik, lige når det sættes i og nogle gange et par minutters ømhed i enkelte punkter, men derefter kan det stort set ikke mærkes. Du beholder nålene i under den kropsterapeutiske behandling, og derefter tager jeg dem ud. 

NADA er en meget sikker behandling uden bivirkninger. Dog anbefaler jeg det ikke til blødere.

SÅDAN FOREGÅR DET